donderdag 1 september 2011

Nieuwe start

Web-log was het mijn vorige plekje. Meer dan vijf jaar heb ik daar hard gewerkt aan mijn blog, of eigenlijk vooral aan de tekst die erop verscheen. Ik vond de layout niet prachtig, maar wel rustig, en liet dat zo. Tuurlijk, andere blogs vond ik mooier, maar moeite in de opmaak steken wilde ik niet. Er zijn zoveel andere dingen nog te leren in het leven, zoveel andere dingen nog te doen, mijn kostbare tijd wilde ik niet verdoen met kijken naar HTML-codes of het leren van een andere computertaal. En ook nu neem ik genoegen met minder (want ja, de blog van Suus vind ik pas echt mooi) - stel me daar tevreden mee. Want: dit ging makkelijk! Twee minuutjes en ik had mijn nieuwe plekje geregeld. Het is tijd voor een nieuwe start. Mille pagine (duizend pagina's) en meer hoop ik er te schrijven. Welkom, verandering :)

Lieve volgers van nobravery.web-log.nl, volgen jullie me ook hier? Komen jullie ook hier stukjes lezen over Larry, boeken, het leven, reizen en alles wat me zoal opvalt? Jullie zijn allemaal welkom :)

6 opmerkingen:

 1. Woohoo! Goed begin, en ik ben er als vanzelfsprekend ook weer bij! Dat je gek op vechten was wist ik trouwens volgens mij nog niet ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tja. Als (voormalig?) web-log mod kan ik natuurlijk niet anders reageren dan: jammer.

  En ik hoop dat het vastlopen van deze reactievelden snel overgaat, want ik krijg er jeuk van :(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Maar, Esra, word jij niet helemaal gestoord van hoe lang het duurt? Van hoe weinig info je krijgt? Ik zag op bloglovin dat je er iets over had geschreven, maar dat kon ik vervolgens niet meer lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wacht rustig af. Er is weinig info, maar het gaat allemaal veel langzamer dan gedacht, dus er is ook niet veel te vertellen. Van de tegenslagen zijn we op de hoogte gebracht.
  Als ik een verhaal te vertellen heb sla ik het op, dat kan ik allemaal alsnog plaatsen binnenkort. Mijn archieven gaan nog altijd voor, die wil ik gewoon niet kwijt!

  Ik zou trouwens niet weten wat ik erover geschreven heb :P

  Reactieveld gaat al beter gelukkig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je hebt er een nieuwe lezeres bij! :-)

  BeantwoordenVerwijderen