dinsdag 13 september 2011

Armen open

Hoe meer ik de wereld over reis vanachter mijn beeldscherm, hoe meer ik ergens anders wil wonen. Waar een prins een principe is, en een prinses principessa. Of waar de mensen zo laat eten, zo prachtig lichtbruin gekleurd zijn en het noorden de ‘caraïbische kust’ noemen. Of het land waar mijn soulsister woont en de bikini wax vandaan komt. Niet dat ik zomaar, zonder meer gelukkig zou zijn - ik wil het gewoon proberen.
Ik wil zo'n huis met een wijds balkon, bloemen en stenen tegelvloer die je schoonhoudt door te vegen, niet door te stofzuigen. Daar zal ik dan wonen, tot opnieuw iets anders mijn hart verovert, ik toegeef en vertrek.       

3 opmerkingen:

  1. Het leven is te kort om niet te doen wat jou gelukkig maakt! Als dit is wat je écht wilt, zou ik er vooral helemaal voor gaan :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt geweldig, als dit je dromen zijn zou ik ze zeker najagen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jaa jaa jaa! Ik snap je. Al hecht ik me teveel om echt weg te gaan, maar ik droom wel. Ik wil wel graag half in Nederland wonen, half geworteld zijn, en de rest van de tijd overal wonen. In Buenos Aires of Sydney, een verlaten strand op de Dominicaanse Republiek, de geurige warmte van Afrika.

    BeantwoordenVerwijderen