dinsdag 18 december 2012

Leukleukleuk

* Zomaar een gesprek op het bankje bij de bus, in de bus en in de trein - het is dat er zoveel mensen zijn, anders had ik je meer gevraagd. Nu ja, misschien ook niet: té mooi en zelfverzekerd om je achternaam of nummer te vragen. Grappig dat jij juist zegt leuk je te ontmoeten, en ik lach en knik maar. Stom dat ik niet zoiets terug zeg, het hierbij laat, met een huppeltje het perron afga. Of misschien juist beter: het is ik kan ook zonder in de praktijk.

* Koken voor één vriendinnetje. Eéntje tegelijk kan je vriend(inn)en veel meer aandacht geven.

* Hardlopen. Altijd, maar toch: hardlopen <3

* Tsjaikovksi-concerten, en daarbij ook de glimlach van de dirigent op 27 minuten en 54 seconden... Prokofiev is trouwens ook prachtig, zo mogelijk nog beter door het bombastische. Oja, studeren met Vivaldi is ook niet verkeerd.

* Nieuwe eetgewoontes langzaamaan echt doorvoeren in je routine

* Onderuitgezakt naar de allerslechtste bioscoopfilm allertijden, hah, fijn, mooie mensen kijken in stoelen van rood pluche.

* Naast zeikerige mails (Hoezo vraag jij je af waar wij onze kleding produceren?!11 Wat ga je met die informatie doen?!1!) ook normale en uiterst vriendelijke antwoorden krijgen in mijn zoektocht naar cheap ass fair trade kleding :-)

* Het droomachtige vooruitzicht dat ik misschien, voor het eerst ooit, wel iets anders dan mijn studie topprioriteit ga geven.

* Het boek Bloedsinaasappels - een beetje vreemd, maar wel erg interessant.

4 opmerkingen:

  1. Prokofiev, ik heb Romeo en Julia gezien in Sint Petersburg met de muziek van Prokofiev. Mijn beste herinnering aan Rusland!

    Lachen, knikken en niet het goede terugzeggen klinkt als iets wat ik ook had kunnen doen. Ach, ooit lukt het wel. Toch? :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Debussy is ook mooi! (arabesque no.1, clair de lune)

    BeantwoordenVerwijderen