zondag 18 januari 2015

Happy

... ook al zijn nog weinig wensen werkelijkheid geworden in de tussentijd, er is genoeg om wel het label happy op te plakken.


●●    Dankzij re-gifting & de Ruilwinkel een perfect cadeau samenstellen voor heel weinig geld   ●●   Je welkom voelen   ●●   Vogeltjes die 's ochtends per ongeluk al fluiten alsof het lente is   ●●  Mijn happyforever smiling vriendinnetje uit Zweden - vrolijkt me altijd op   ●●  Sabrina, the teenage witch kijken als ik even helemaal nergens zin in heb. Wat heerlijk simpel is (sorry, lijkt!) een tienerleven daar...   ●●  Nieuwe mensen ontmoeten   ●●  Onverwacht een dag met lekker veel zon, alles is meteen stuk mooier.   ●●   Quotes en gedichten in de stad, of dat nu Utrecht of Minneapolis is


Bron●●   Spontane ideeën uitvoeren en een onverwacht, zelfgemaakt kaartje versturen  ●●   Vegan koken ●●  Feestjes die heel leuk uitpakken ondanks mijn tegenzin   ●●  Complimentjes  ●●   Dat de meneer die met zijn man tegenover me zit in de trein aan mij durft te vragen "mag ik misschien ook een beetje van jouw handcrème?", als hij mij ziet smeren   ●●  Bij ditzelfde stel: de liefde & genegenheid ervan zien stralen   ●●   Anytime: goed voor mezelf zorgen met vers sinaasappelsap, veel groentes, nieuwe gerechten, vitamines en simpelweg doing whatever I feel like (voldoende slaap ontbreekt voorlopig nog...)   ●●
4 opmerkingen:

  1. Leuk, ik herken het soort geluksmomentjes dat je hebt :) Zowaar (vooral per ongeluk) had ik dit weekend ook veganistisch gekookt! Ik wilde kerriesaus maken voor over de rijst met courgette en cashewnoten en besloot op het laatste moment om er kokosmelk doorheen te doen in plaats van gewone melk. Het was super lekker!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie dingen :) Ik word ook al blij van die vogeltjes, ik kon me niet herinneren dat ze dat altijd doen in januari. Maar van mij mogen ze!

    BeantwoordenVerwijderen