Over Mille Pagine

Mille Pagine (Italiaans voor 1000 bladzijdes) is een vervolg op mijn eerdere weblog die ik ruim vijf jaar lang bij heb gehouden. Met Mille Pagine heb ik in 2011 een serieuze start gemaakt. Ik wil in mijn posts aandacht geven aan ideeën en producten (zoals boeken en films, maar ook kleding, eten en drinken) die zich inzetten voor een betere, schonere en eerlijkere wereld.
Het belangrijkste vind ik daarbij dat de ideeën makkelijk uitvoerbaar zijn en dat ze overzichtelijk blijven. Er zijn immers al zoveel goede, maar losse en verspreide initiatieven om de wereld een stukje beter te maken. Ik wil overzicht bieden en een stap-voor-stap schema hoe je dit in je eigen leven kunt toepassen.


        Let's take care of our planet - it's the only one we've got.


No impact chick :)
En wie dit dan allemaal schrijft? Dat ben ik, hoi! Ik ben 26, nog niet zo lang afgestudeerd maar wel al flinke tijd ben ik ontevreden over onze consumptiemaatschappij. Ik kan er eindeloos over praten, maar het belangrijkste blijft: er iets aan doen. Be the change! Omdat ik graag schrijf, is dat voor mij de eerste en belangrijkste stap naar een betere wereld. Hier in het openbaar hoop ik ook anderen te inspireren.

Behalve om milieu en goeddoen, is Mille Pagine een plaats om mijn gedachten en verhalen kwijt te kunnen. Ik schrijf graag en veel en publiceer er hier stukken van.
Voor meer ideeën of commentaar ben ik altijd te bereiken! Of misschien wil je gewoon iets weten? Dat kan ook: via een reactie of op xpsychovirus[at]gmail.com.

So what about me?
According to another profile I once wrote: I'd say I'm a friendly & open minded girl that loves to party (because I get to dance!), but I'm also a serious person, dedicated to my studies. I love to travel, above all to Italy. I speak Italian a bit (some say well - depends on your point of view). My favorite thing is to dedicate the label best thing ever to a certain moment or decision.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten