zaterdag 12 november 2011

Leuk is... #2

* Midnight snacken, oftewel een héél vroeg en mediterraan ontbijtje (lees: tosti met mozzarella en Italiaanse kruiden, omdat je maag zo rommelt als je veel te laat thuiskomt).

* Tranen ombuigen tot giechelen.

* Stuiterend je bed in kruipen. Met een oogmasker op proberen te slapen. Wakker worden, overtuigd dat je uren geslapen hebt - er achter komen dat het gewoon 8 uur is. Of nouja, gewoon? En zaterdag. En dat je alweer honger hebt. En dat dit allemaal dus niet eens zo leuk is, tot je tegen een huisgenootje aanloopt. Hallo, leuke verhalen! Waar was jij vannacht?

* Tiramisu uit een plastic Albert Heijn bak delen.

* Als eindelijk, na een aantal maanden 'supportive care' en gefrustreerde doch niet gepubliceerde stukjes over doodbloedende vriendschappen, een vriendin haar warmte weer terugvindt en voor jou even haar problemen van zich afzet. Lacht. Zegt dat je jóúw verhaal moet vertellen.

* Per ongeluk bijna een hele grote verrassing verraden - en dat er dan gelukkig iemand is die daar over heen lacht.

* Een boekje vullen met lieve teksten voor wie op reis gaat (Dit is echt een aanrader als je een cadeau zoekt... wat is er nu leuker dan iets geven dat jullie als vrienden in elkaar gezet hebben?)

* [...]
"So you're saying I'm FAT?!"
- "No, actually I think you're pretty hot..."
Wijs gezegd, jongeman. Heel goed de situatie omgedraaid. :D I was just about to take him down, no worries.

2 opmerkingen: